Žarkovo: Maloletnik pregazio pešaka

Izvor: B92, 20.Avg.2012, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žarkovo: Maloletnik pregazio pešaka

Beograd -- Beograđanin B. S. (75) godina poginuo je oko 21h u Žarkovu, u Ulici Ratka Mitrovića, kada je na njega naleteo audi kojim je upravljao maloletni V. M.

Kako javlja izveštač "Novosti", B. S. je sa suprugom izašao u šetnju. Hteli su da pređu ulicu, ali su to učinili mimo pešačkog prelaza. U tom trenutku iz pravca Žarkova ka Skojevskom naselju dolazio je "audi" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji se verovatno kretao malo brže i udario je čoveka.

Od siline udarca starac je leteo desetak metara. Okupljeni građani su pozvali Hitnu pomoć, ali mu nije bilo spasa, lekari su samo mogli da konstatuju smrt. Pored njega je bila supruga, koja je okrivila sebe što ga je naterala da izađu da se prošetaju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.