Vozač iz Gnjilana pao sa 1,6 promila alkohola u organizmu na prelazu Končulj

Izvor: OkRadio.rs, 17.Feb.2022, 14:46

Vozač iz Gnjilana pao sa 1,6 promila alkohola u organizmu na prelazu Končulj

Saobraćajna policija u Bujanovcu, na Zajedničkoj tački prelaska Končulj, isključila je iz saobraćaja četrdesetpetogodišnjeg vozača iz Gnjilana koji je vozio „audi“ sa 1,61 promil alkohola u organizmu. Vozaču je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njega je podneta prekršajna prijava iz Zakona o bezbednosti saobraćaja.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VOZIO SA 1,61 PROMILA U KRVI Saobraćajna policija u Bujanovcu isključila pijanog vozača iz saobraćaja

Izvor: Blic, 17.Feb.2022

Saobraćajna policija u Bujanovcu, na Zajedničkoj tački prelaska Končulj, isključila je iz saobraćaja vozača (45) iz Gnjilana koji je vozio „audi“ sa 1,61 promila alkohola u organizmu, saopštila je PU Vranje.

Nastavak na Blic...

Vozio Golf sa 1,55 promila alkohola u krvi

Izvor: OkRadio.rs, 18.Feb.2022, 13:36

Saobraćajna policija u Surdulici, tokom redovne kontrole, zaustavila je juče dvadesetjednogodišnjeg vozača iz ovog mesta koji je vozio “golf” sa 1,55 promila alkohola u organizmu. Vozaču je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njega je podneta prekršajna prijava iz Zakona o bezbednosti...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.