VIDEO: Pogledajte kako Xiaomijev auto vozi i parkira bez vozača

Izvor: AutoBlog, 03.Jan.2024, 02:17

VIDEO: Pogledajte kako Xiaomijev auto vozi i parkira bez vozača

Tri godine su prošle otkako je Xiaomi najavio ulazak u svet električnih automobila, a veruje se da će u narednih 15 do 20 godina biti jedan od pet najvećih proizvođača u svetu. Stigao je SU7 koji nudi brojne napredne sisteme, a sada je i promotivni video otkrio jedan zanimljiv detalj. Video prikazuje Xiaomi SU7 koji se približava višespratnoj javnoj garaži. Vozač staje na rampi, aktivira sistem autonomnog upravljanja i izlazi iz vozila. Automobil nastavlja samostalno, a u jednom trenutku naleće na Audi A7. Izbegava udarac, sklanja se i zatim nastavlja do slobodnog parkirnog mesta i parkira vožnjom unazad. Video...
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Pogledajte kako Xiaomijev auto vozi i parkira bez vozača

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jan.2024

Pojam autonomnog upravljanja najčešće vežemo uz Teslu i njegov sistem koji se već godinama ugrađuje u njegove automobile.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.