Uparkirao Audi A5 u milimetar

Izvor: Autoportal.rs, 18.Feb.2015, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uparkirao Audi "A5" u milimetar

Sebični vozač Audija izveo je veoma bezobrazno ali neverovatno precizno parkiranje kojim je razljutio jednu mladu majku ali zadivio mnoge kolege vozače.

Dvadesetsedmogodišnja Stefani Adams, majka jedne četvorogodišnje devojčice, ostala je zbunjena i zatečena kada je na parkingu došla do svog automobila Opel "Corsa", ili bolje reći "Vauxhall Corsa" obzirom da se radio o Velikoj Britaniji,uz koji se milimetarski precizno parkirao plavi Audi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs <<
Kako je u Britaniji volan sa desne strane ova samohrana majka nije mogla da otvori vrata vozačeve strane i uđe, a nije mogla ni da se "provuče" sa suvozačeve strane jer se na tom sedištu nalazilo montirano sedište za dete. Ona od besa nije znala šta da radi pa se obratila radniku parkinga, ali ne pre nego što je scenu slikala i postavila na svoj Facebook nalog.

Nakon pola sata čekanja sebični vozač se pojavio i pomerio svoj Audi "A5 Sport TDI Quattro". Nikakva šteta nije nastala ni na jednom automobilu što vozaču Audija daje i titulu bahatog vozača broj 1 ali i titulu najpreciznijeg kada je parkiranje u pitanju.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.