Ukrao zglobni autobus u Novom Sadu

Izvor: Studio B, 03.Nov.2011, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrao zglobni autobus u Novom Sadu

Policija je uhapsila Dragoljuba J. (18) iz Temerina, osumnjičenog da je ukradenim autobusom ugrozio javni saobraćaj, saopštila je Policijska uprava u Novom Sadu.

On se tereti da je, u stanju teške alkoholisanosti, oko ponoći u Temerinu, iz kruga jedne firme, ukrao autobus Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća "Novi Sad" i uprkos policijskom naređenju da se zaustavi, probio metalnu ogradu i krenuo ka Novom Sadu.

Autobus je velikom brzinom na Klisanskom mostu udario >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << u betonske ivičnjake, ogradu i stub rasvete a zatim i u automobil "audi", koji je išao ispred njega.

U Temerinskoj ulici u Novom Sadu sišao je s kolovoza i zakačio četiri parkirana automobila, a zaustavio se na raskrsnici, pošto je prešao na levu stranu kolovoza i udario u drvo kraj puta.

Posle "filmske" potere, policija je uspela da tek u Novom Sadu prisili pomahnitalog vozača da zaustavi autobus i izađe iz njega.

U pokušaju da pobegne, Dragoljuba J. je sprečila policija, koja ga je privela u službene prostorije i zadržala do dvanaest sati radi trežnjenja.

Ove godine dogodilo se nekoliko desetina huliganskih napada na vozače i autobuse novosadskog gradskog saobraćajnog preduzeća, navodi se u saopštenju.

Najdrastičniji primer bio je onaj iz septembra kada je tokom manifestacije "Grožđebal" grupa huligana oštetila šest autobusa gradskog saobraćajnog preduzeća.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.