Uhapšeni Karađorđe i još trojica zbog iznude

Izvor: Mondo, 07.Feb.2013, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni Karađorđe i još trojica zbog iznude

Policija privela četiri osobe zbog iznude Beogradska policija lišila je slobode i istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu privela Slavoljuba T. (33), Karađorđa S. (44), Marka S. (21) i Nikolu S. (21).

Oni se sumnjiče da su izvršili krivično delo iznude na štetu dve osobe iz Beograda, saopšteno je danas iz MUP-a.

Sumnja se da su krivično delo izvršili tako što su 28. januara 2013. godine na prevaru doveli oštećene do kuće Karađorđa S. u jednom beogradskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << naselju.

Potom su od njih, uz pretnju vatrenim oružjem i upotrebu sile, oduzeli vozilo marke "audi A4", muzičku opremu vrednu oko 3.000 evra i zahtevali da im u roku od deset dana spreme 5.000 evra, kako bi im vratili oduzete stvari.

Oštećene su zatim odvezli i ostavili na auto-putu kod beogradske Arene.

Pošto se sumnja da su oni izvršili više krivičnih dela iznude na području Beograda, mole se oštećeni građani koji osumnjičene prepoznaju na fotografijama, da se jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na telefon 011/279-74-75.

(Tanjug, foto ilustracija(Guliver/Getty Images/Thinkstock))
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni zbog iznuđivanja novca

Izvor: B92, 07.Feb.2013

Beograd -- Beogradska policija je uhapsila četiri osobe osumnjičene za iznuđivanje novca od građana, saopštio je danas MUP...Uhapšeni su Slavoljub T. (32), Karađorđe S. (43), Marko S. (20) i Nikola S. (20) osumnjičeni da su od dve osobe oteli automobil marke "audi A4" i muzičku opremu vrednu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.