Uhapšen zbog pokušaja krađe audija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2022, 09:29

Uhapšen zbog pokušaja krađe "audija"

Brzom i efikasnom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, uhapšen je državljanin Bosne i Hercegovine B. N. (1998), ubrzo nakon što je, kako se sumnja, učinio krivično delo teška krađa.

Sumnja se da je, sinoć, ukrao "audi Q5", parkiran u ulici Đerđa Molnara, te da je, najpre ukradenim vozilom, a zatim pešice, pokušao da pobegne od policije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AKCIJA SRPSKE POLICIJE: Ukrao luksuzni automobil i pokušao da pobegne - ubrzo je zažalio

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2022

Državljanin Bosne i Hercegovine B.N. (24) uhapšen je u akciji srpske policije zbog sumnje da je počinio krivično delo teška krađa...Prema informacijama, on je ukrao luksuzni automobil "audi q5" parkiran u Ulici Đerđa Molnara, a nakon toga pokušao je da pobegne policiji...Kako saznajemo, to je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Novi Sad: Ukrao automobil, bežao peške od policije

Izvor: Danas, 07.Feb.2022

Novosadska policija uhapsila je B.N. (1998), državljanina Bosne i Hercegovine, zbog pokušaja krađe automobila.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.