Uhapšen muškarac zbog krađe i falsifikovanja dokumenata, vozio „audi“ s registarskim tablicama drugog vozila

Izvor: Bor030.net, 11.Feb.2024, 17:25

Uhapšen muškarac zbog krađe i falsifikovanja dokumenata, vozio „audi“ s registarskim tablicama drugog vozila

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Knjaževcu uhapsili su I. P. (1991) iz ovog mesta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela krađa i posebni slučajevi falsifikovanja isprave. Policija ga je u Knjaževcu zatekla u automobilu „audi“ koji je, kako se sumnja, prethodno ukrao i na njega postavio registarske tablice drugog vozila. Osumnjičenom je, […] The post Uhapšen muškarac zbog krađe i falsifikovanja dokumenata, vozio „audi“ s registarskim tablicama drugog vozila appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

U Knjaževcu uhapšen osumnjičeni da je izvršio krivična dela krađa i falsifikovanje isprava

Izvor: Danas, 12.Feb.2024, 10:55

Policija u Knjaževcu uhapsila je muškarca iz ovog mesta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela krađa i posebni slučajevi falsifikovanja isprave.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.