Ubijen saradnik Luke Bojovića u Beogradu! (FOTO,VIDEO)

Izvor: Mondo, 02.Dec.2018, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen saradnik Luke Bojovića u Beogradu! (FOTO,VIDEO)

Vladimir Popović Pop izrešetan u kafiću. U njega su, pišu beogradski mediji, pucala dvojica maskiranih muškaraca.

Ubistvo se dogodilo u Ulici vojvode Šupljikca kod broja 32.

Napadači su potom pobegli automobilom marke "audi" u nepoznatom pravcu, piše "Kurir".

U pucnjavi je ranjen i mladić (23) koji se tu zatekao.

Policija je, posle ubistva, proglasila akciju "Vihor" i traga za osumnjičenima. Jake policijske snage tokom noći su bile >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << svuda po gradu, čak i na Gazeli gde su se proveravala sumnjivija vozila, prvenstveno crna i marke "audi".

Ubijeni je iza sebe ostavio četvoro dece.

Popović (43), koji je ubijen je sinoć oko 22 sata, bio je poznat kao građevinski investitor i vlasnik kazina "Havana".

Pogledajte fotografije:

On se od ranije povezuje sa kriminalnim krugovima, kao saradnik Luke Bojovića i Filipa Koraća i škaljarskog klana, ali i da je najčvrše veze imao sa Vojislavom Kostićem, nekadašnjim pripadnikom Žandarmerije.

Vladimir Popović Pop i Vojislav Kostić su bili uhapšeni u januaru 2017. zbog sumnje da su krajem decembra u klubu “Havana” u cilju iznude naneli teške telesne povrede dvojici biznismena koji su odbili da plate izmišljeni dug za mobilne telefone od 110.000 evra prema njima, navode mediji.

Snimak s lica mesta:

Izvor: Tanjug

Popović i porodica Luke Bojovića delili su, prenosi ovaj list, i istog advokata – Dragoslava Ognjanovića koji je takođe ubijen u sačekuši.

Popović, inače, kockarnicu "Havana" drži u prostoru u kome je nekada u hotelu "Slavija" radila kockarnica Branislava - Brana Šaranovića, kontroverznog crnogorskog biznismena.

Branovo ubistvo 2009. godine pokrenulo je jednu od najupečatljivijih epizoda krvne osvete u našim krajevima i rat između Slobodana Šaranovića, Branovog brata, i klana Luke Bojovića, za koji se sumnjalo da je vinovnik ubistva.

Umro mladić izrešetan na Bežanijskoj kosi

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KO JE VLADA POP, UBIJEN U SAČEKUŠI? Važan igrač na narko tržištu Balkana, pokušao atentat na Vučića, verni klijent Miše Ognjanovića

Izvor: Večernje novosti, 02.Dec.2018

Popović je, osim toga, dobar prijatelj i Filipa Koraća, koji je jedan od ključnih ljudi Luke Bojovića u Beogradu. Vladimir Popović zvani Vlada Pop, ubijen je sinoć na Zvezdari. On je bio vlasnik poznatog beogradskog kluba “Havana” i, navodno jedan od najozbiljnijih igrača...

Nastavak na Večernje novosti...

DOSIJE" VLADA POP" Likvidirani vlasnik "Havane" bio je blizak Bojoviću i Koraću, a štitio ga je BIVŠI ŽANDARM

Izvor: Blic, 02.Dec.2018

Vladimir Popović zvani Pop, koji je u subotu oko 22 sata ubijen u sačekuši u kafiću na Zvezdari, imao je bogat policijski dosije, a prema operativnim saznanjima bio je blizak saradnik Luke Bojovića i Filipa Koraća i škaljarskog klana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.