U AUTOMOBILU NIKOLE PEKOVIĆA PRONAĐENI ORUŽJE I DROGA: U Beogradu uhapšeni saradnici Darka Šarića!

Izvor: Press, 24.Nov.2017, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U AUTOMOBILU NIKOLE PEKOVIĆA PRONAĐENI ORUŽJE I DROGA: U Beogradu uhapšeni saradnici Darka Šarića!

Beogradska policija uhapsila je Radojka Tomaševića (35) i Ivana Goločevca (30), državljane Crne Gore, zbog sumnje da su počinili krivična dela nedozvoljeno držanje oružja i trgovina narkoticima.
Njih je policija zaustavila u automobilu "audi 4" američkih tablica, a tokom pretresa pronađeni su narkotici, revolver i pištolj.
U posebno prepravljenoj pregradi "audija 4" bio je sakriven >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << revolver marke "ruger", pištolj "golan" izbrušenih fabričkih brojeva, kao i više komada pištoljske muncije različitog kalibra.
Prilikom pretresa Goločevca nađen je paketić kokaina.
Sa krivičnom prijavom, dvojica Crnogoraca privedena su Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.
Policija je u nastavku provera utvrdila da automobil "audi 4" u kom su bili Tomašević i Goločevac pripada košarkašu Nikoli Pekoviću, koji pored sportske ima i bogatu građevinsku karijeru.
On je, tvrde upućeni, blizak sa Darkom i Duškom Šarićem. Prvom se još sudi za šverc više tona kokaina iz Južne Amerije u Evropu.
Policija raspolaže i sa operativnim podacima da je Tomašević u obezbeđenju Nikole Pekovića.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Droga i oružje u Pekovićevom "audiju"

Izvor: Večernje novosti, 24.Nov.2017

Beogradska policija uhapsila Crnogorce Radojka Tomaševića i Ivana Goločevca. Goločevac blizak sa Darkom i Duškom Šarićem BEOGRADSKA policija uhapsila je Radojka Tomaševića (35) i Ivana Goločevca (30), državljane Crne Gore, zbog sumnje da su počinili krivična dela nedozvoljeno...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.