Test AUDI S3 sedana za 2015tu

Izvor: Autorepublika.rs, 30.Sep.2014, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Test AUDI S3 sedana za 2015tu

Testirati jedan od prvih AUDI S3 sedana, verujemo da je prava avantura. Ispod haube ovog sportskog automobila kuca 2.0FSI motor od skoro 300KS i 380Nm, a sve to u kombinaciji sa 6 stepenim DSG S tronic menjačem koji je uparen sa 4×4 pogonom. Sve zajedno daje mu mogućnost da ubrza do stotke za samo 4.7 sekunde što je identično vremenu novog Audi TT-a.
Za oslanjanje zadužen je „Magnetic ride“ inteligentni sistem amortizacije koji koristi i R8 model, dok je kožni enterijer proštepan crvenim koncem. No da vas ne davimo “sitnim” detaljima, pogledajte test ovog izvarednog poslovno-sportskog automobila.

Nastavak na Autorepublika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.