Teško sam ranjen, vozite me u Urgentni centar!

Izvor: Press, 05.Mar.2013, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Teško sam ranjen, vozite me u Urgentni centar!"

"Sam se pojavio pred vratima taksija, ušao i samo mi je rekao "Zovem se Marko, teško sam ranjen , vozite me u Urgentni centar". Bio je potpuno svestan i stalno je opipavao telo i gledao gde je pogođen", priča taksista, koji je naišao na Kana na raskrsnici Vladimira Popovića i Jurija Gagarina na Novom Beogradu. 
Nedaleko od tog mesta, četrdesetpetogodišnjeg Cetinjanina oko 21 čas teško su ranili iz vozila u pokretu ispalivši u njega više od deset metaka.
Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << poslednjim informacijama, Marko je ulicom Vladimira Popovića vozio beli “golf” , kada mu se približio crni “audi” sa zatamnjenim staklima i bočno ga udario, posle čega je suvozač iz “audija” kroz prozor počeo da puca na njega.  
"Ne znam koliko su me puta ranili", rekao je Marko taksisti tokom vožnje.
Takstista dalje priča da je Marko bio svestan kada je ušao u vozilo ali je na putu do Hitne pomoći nekoliko puta klonuo. 
"Rekao mi je da ga vozim do Urgentnog centra, ali s obzirom u kakvom je stanju bio, rešio sam da ga odvezem u najbližu Hitnu pomoć na autoputu. Kada smo stigli do Hitne istrčao sam iz automobila i rekao doktorima da imam ranjenog muškarca u kolima, ali je on već izašao za mnom , ponavljao je svoje ime, govorio da je izrešetan i tražio pomoć", priča takstista i dodaje: 
"Odmah su mu dali infuziju i prevezli u Urgentni centar. Doktorka koja ga je primila rekla mi je da je izgubio dosta krvi i da je došao samo dva, tri minuta kasnije, ne bi preživeo". 

Takstista priznaje za naš portal da nije znao koga je vozio i da je tu informaciju čuo sutradan na vestima. 
"Posle ovog događaja morao sam da se vratim kući jer nisam mogao da vozim putnike sa krvavim sedištem. Tek sutradan sam na vestima čuo da je čovek ranjen na Novom Beogradu , da se zove Marko i da je od ranije poznat policiji", objašnava taksista. 
Lekari u Hitnoj pomoći primili su u subotu Kana sa dve prostrelne rane u vratu, povredu u slabinskom delu, a jedan metak ga je pogodio u desnu ključnu kost.
"Ranjenom muškaracu odmah je uključena infuzija i on je posle zbrinjavanja prevezen, u stabilnom stanju, u Urgentni centar. Bio je svestan i komunikativan", izjavila je u nedelju Nada Macura, portparol Hitne pomoći i dodala da je on operisan i da je stabilnom stanju.
Ovo nije prvi napad na Cetinjanina, on je 2009. godine ranjen kod Arene posle utakmice Partizan- Panatenaikos kada je zadobio ustrelnu ranu u vrat. Policija je tada zaključila da je reč o njegovim neraščišćenim kriminalnim računima. 
Prema pisanju medija, Marko Ljubiša Kan je u Crnoj Gori odgovarao zbog razbojništva, a njegovo ime dovodi se u vezu s narko-biznisom ne samo u domovini već i širom Evrope.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Taksista izrešetanog narko-bosa otkriva: Teško sam ranjen, vozite me u Urgentni

Izvor: NaDlanu.com, 06.Mar.2013, 00:55

Taksista koji je u subotu uveče prevezao izrešetanog crnogorskog državljanina Marka Ljubišu Kana do Hitne pomoći ispričao je kako se ovaj neverovatni događaj odigrao i kako je izrešetani narko-bos sve vreme bio svestan ali i uplašen. ..- Sam se pojavio pred vratima taksija, ušao i samo mi...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.