Sudar crnog audija i tramvaja - ima povređenih!

Izvor: Blic, 28.Jul.2016, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar crnog audija i tramvaja - ima povređenih!

Crni audi sudario se danas sa tramvajem sa linije 9 na uglu Nemanjine i Balkanske ulice. Zastavica Srbije koju je vozilo imalo na prednjem staklu podstakla je priče da je reč o automobilu Vlade Srbije.

Međutim, kako je "Blic" saznao na licu mesta, reč je o privatnom vozilu u vlasništvu Milana D. a ne o službenim kolima Vlade.

Sudar je izazvao zastoj od 14.02 do 14.35 časova, a iz GSP-a su rekli da u putničkom automobilu ima povređenih.

Ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Hitne pomoći je odmah intervenisala.

- Povređene su dve muške osobe, jedna od 60, a druga od oko 36 godina. Obe su prevezene u Urgentni centar - rekla je za "Blic" Nada Macura.

Automobil, koji se do pola nalazio na tramvajskim šinama, "pokupio" je ni manje ni više nego "švajcarac", najglomazniji od svih beogradskih tramvaja.

Vozilo sa nalepnicom Vlade RS. Bahata voznja i pokruzno bez rotacije i potrebe na mestu gde nije dozvoljeno pic.twitter.com/JroW6exq65

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Slupani "audi" imao nalepnicu Vlade "sa pijace"?

Izvor: B92, 29.Jul.2016, 09:42

Beograd -- Detalj sudara crnog "audija" i tramvaja u Nemanjinoj koji je privukao najviše pažnje jeste nalepnica Vlade Srbije na prednjem staklu putničkog vozila...Iako su očevici i mediji naveli da je u pitanju vozilo državnih organa Srbije, iz MUP-a su to nešto kasnije demantovali i naveli da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.