Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Avg.2023, 19:34

Strankinja vozila 250 na sat

Pripadnici Uprave saobraćajne policije danas su presretačem zaustavili i isključili iz saobraćaja dvadesetosmogodišnju stranu državljanku koja je upravljala vozilom "audi" zbog nasilničke vožnje, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Strankinja vozila 250,5 km na sat kod Pirota

Izvor: JužneVesti.com, 06.Avg.2023

Na delu gde je ograničenje brzine 130 km na sat, kako kažu iz Ministarstva unutrašnjih poslova, policija je presretačem zaustavila i isključila iz saobraćaja 28-godišnju stranu državljanku koja je "audijem" vozila 250,5 km na sat...Saobraćajni policijaci su danas zaustavili devojku iz inostranstva...

Nastavak na JužneVesti.com...

Strana državljanka vozila 250 kilometara na čas na auto-putu kod Pirota

Izvor: Radio 021, 06.Avg.2023

Saobraćajna policija je zaustavila i isključila iz saobraćaja dvadesetosmogodišnju stranu državljanku koja je upravljala vozilom "audi" zbog nasilničke vožnje.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.