Štićenik uputio prijetnje smrću

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Maj.2015, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štićenik uputio prijetnje smrću

ISTOČNO SARAJEVO - Štićenik Kaznenopopravnog zavoda Foča čiji su inicijali R.S. poslao je pismo prijetećeg sadržaja ženi čiji su inicijali B.K., saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Policiji u Foči juče je muškarac M.K. prijavio da je njegova majka B.K. dobila pismo od R.S. prijetećeg sadržaja, u kome su ozbiljne prijetnje po život i tijelo.

U saopštenju se navodi da policija preduzima mjere radi dokumentovanja predmeta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<
U mjestu Gornji Kotorac, Istočna Ilidža, policija je pronašla automobil "audi A4", koji je ukraden u noći sa 13. na 14. maj u Kantonu Sarajevo.

Vozilo je prevezeno na službeni parking policijske stanice i biće vraćeno vlasniku.

Policija na Palama juče je u saradnji sa Republičkom šumarskom inspekcijom, sprovela akciju "Šuma" i u mjestu Sumbulovac izvršila pregled postrojenja za preradu drveta u vlasništvu lica čiji su inicijali D.G., koje je u prethodnom periodu bilo zapečaćeno, i tom prilikom pronašla 20 trupaca za koje vlasnik nije posjedovao odgovarajuću dokumentaciju.

U toku je preduzimanje mjera i radnji na dokumentovanju krivičnog djela skidanje ili povreda službenog pečata ili znaka.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Identifikovan povrijeđeni pješak

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Maj.2015

BANJALUKA - Banjalučka policija identifikovala je šesdesetdvogodišnjeg muškarca iz Zenice čiji su inicijali S.A, nakon njegovog buđenja iz kome, koji je u saobraćajnoj nezgodi u banjalučkom naselju Borik teže povrijeđen, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Banjaluka Marija Markanović...Ona...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.