Smiljko Kostić nepovređen u neverovatnom udesu

Izvor: Blic, 21.Jul.2011, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smiljko Kostić nepovređen u neverovatnom udesu

Bivši gradonačelnik Niša i nekadašnji generalni direktor DIN-a Smijko Kostić doživeo je na auto-putu kod Niša gotovo neverovatan udes jer su mu pri brzini od 100 kilometara na čas pukle obe prednje gume na automobilu „audi A6“. Nezgoda se dogodila 20. jula popodne, a Kostić je uz neverovatnu sreću posle sletanja sa puta prošao skoro nepovređen.

- Vozio sam auto-putem iz Niša ka Doljevcu kada su mi kod Batušince, u roku dve sekunde, pukle prednje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gume na automobilu. Izgubio sam kontrolu, sleteo sa puta i udario u ogradu. Vozilo se prevrnuo na stranu, pukle su obe šoferšajbne. Zadobio sam površinske posekotine na ruci od stakla, ali su to samo ogrebotine. Imao sam dosta sreće - kaže Kostić koji je do 2008.godine bio gradonačelnik Niša.

On kaže da je razlog pucanja bila verovatno visoka temperatura i dotrajalost guma.

- Automobil je potpuno uništen. Neću da ga popravljam da se nekome ne bi desilo nešto slično, već ću ga prodati u delove - kaže Kostić.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smiljko Kostić imao saobraćajnu nesreću!

Izvor: S media, 21.Jul.2011

Bivši gradonačelnik Niša Smijko Kostić doživeo udes na auto-putu kod Niša. Pri brzini od 100 kilometara na čas pukle obe prednje gume na automobilu „audi A6“. Uz neverovatnu sreću, Kostić posle sletanja sa puta prošao skoro nepovređen. ..Bivši gradonačelnik Niša i nekadašnji generalni...

Nastavak na S media...

SMILJKO KOSTIĆ IMAO SAOBRAĆAJKU

Izvor: Kurir, 22.Jul.2011, 08:07

BEOGRAD - Smiljko preživeo saobraćajku! Član Predsedništva NS, nekadašnji gradonačelnik Niša i direktor Duvanske industrije „Niš„ Smiljko Kostić doživeo je na autoputu kod Niša saobraćajnu nezgodu, u kojoj je zadobio samo lakše povrede..BEOGRAD - Smiljko preživeo saobraćajku!..Član...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.