Šleper pregazio „audi“

Izvor: Glas javnosti, 24.Jun.2009, 06:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šleper pregazio „audi“

GORNJI MILANOVAC - Nikola Đorđević (29) sa Rudnika povređen je u saobraćajnoj nesreći koja se desila juče oko 15 sati na Ibarskoj magistrali u podrudničkom selu Majdan. Prema izjavi Radoslava Petrovića, istražnog sudije Opštinskog suda u Gornjem Milanovcu, nesreća se dogodila kada je kamion marke „mercedes“, sa slovenačkim registarskim oznakama CE-72-56K, kojim je upravljao Jovica Šindrak iz mesta Novi Grad >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << u Republici Srpskoj, krećući se iz pravca Čačka ka Beogradu, iz zasada neutvrđenih razloga prešao na levu stranu kolovoza i direktno se sudario sa vozilom marke „audi 80“, crnogorskih registarskih oznaka BA A6661, za čijim je volanom bio Nikola Đorđević sa Rudnika. Posle sudara, i kamion i automobil su sleteli sa puta i završili u kanalu, odnosno, na obližnjoj livadi.

Iako se u prvi mah činilo da je Nikola Đorđević u udesu zadobio teške povrede, nije u životnoj opasnosti, dok su njegov suvozač Mirko Čivović (19) sa Rudnika i vozač kamiona Jovica Šindrak u udesu zadobili samo lakše povrede.

Zbog utvrđivanja tačnog razloga koji je doveo do udesa, sudija Petrović je naložio vanredni tehnički pregled slovenačkog kamiona.

Milicija ce da kaze najverovatnije,,Neprilagodjena brzina uslovima puta,,Stvarnost je da je vozac izbegavao rupe,i u momentu su se obojica nasla na pogresnom mestu.Ovo nije vic,ovo je novi zakon.Rupari i milicija su najodgovorniji.Jedni zbog neodrzavanja a drugi zbog nerada.Ko ce njih da kazni.

Mada ovde istrazni sudija je za posmatranje,a ne kamion.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.