SPC: Cenovnik za 2013. ili kako zaraditi audi A6

Izvor: NaDlanu.com, 26.Maj.2013, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPC: Cenovnik za 2013. ili kako zaraditi "audi A6"

Da li ćete i koliko platiti krštenje, venčanje ili opelo u crkvi, uglavnom zavisi od sveštenika. Naime, SPC formalno nema cenovnike za usluge koje pruža, međutim, iskustva vernika govore drugačije.

SPC je poslednjih dana u žiži interesovanja javnosti zbog raznih skandala koji je potresaju, međutim tema koja se iznova pokreće i tiče se običnih građana jeste količina novca koju njeni činovnici uzimaju vernicima za svoje usluge.Nju je danas oživela blogerka Sonja Pavlović, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << kada je na svojoj stranici objavila fotografije iz Crkve Svetog Đorđa u Boru, na kojima se vidi da sveštena lica koja rade u njoj imaju precizno određenu cenu svoje rabote.„Da li Srpska pravoslavna crkva ima cenovnik usluga? Formalno, ne. Da li sveštenici naplaćuju usluge, kao što su krštenja, opela, venčanja? Ukoliko vam je u prethodnih deceniju-dve bila potrebna neka od njih, verovatno biste na drugo pitanje odgovorili sa “Da”, Ne i priličan broj čitalaca jednog od skorašnjih postova na ovom blogu. “, napisala je Sonja Pavlović tom prilikom.Foto: Sonja Pavlović„Ne ulazeći u istinitost pojedinačnih ličnih iskustava – da “popovi ne traže novac za krštenje”, napisala je.Da li ovaj cenovnik utiče na vozni park sveštenstva SPC, odlučite sami!?Izvor: Sonja Pavlović
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Cenovnik crkvenih usluga (FOTO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Maj.2013

Sonja Pavlović je na svom blogu objavila fotografiju sa cenovnikom Crkve Svetog Đorđa u Boru koja pokazuje zašto je ugled crkve narušen.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.