SNIMILI SOPSTVENU SMRT?! Ovo su četvoro poginulih u saobraćajki kod Plava - Mladi bračni par čekao bebu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2023, 15:53

SNIMILI SOPSTVENU SMRT?! Ovo su četvoro poginulih u saobraćajki kod Plava - Mladi bračni par čekao bebu

Nesreća se dogodila juče oko 19.35 sati kada su automobil marke "pasat" u kom su bili dva muškarca usled neprilagođene brzine izgubili kontrolu nad vozilom i direktno se zakucali u vozilo "audi" u kom je bio mladi bračni par koji se kretao iz suprotnog pravca.

Mladi bračni par  (26) i (20), muškarac (26) i još jedan muškarac, svi iz Plava poginuli su sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Brezojevica u Crnoj Gori.

Nesreća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se dogodila juče oko 19.35 sati kada su automobil marke "pasat" u kom su bili dva muškarca, inače snimatelj televizije Plav, vraćali iz tog grada nakon prosidbe devojke gde su sve to snimali, ali su najverovatnije usled neprilagođene brzine izgubili kontrolu nad vozilom i direktno se zakucali u vozilo "audi" u kom je bio mladi bračni par koji se kretao iz suprotnog pravca. Od siline udarca vozila su poletela uvis, a na licu mesta scene su bile jezive, jer su automobili potpuno smrskani.

- Snimatelj je te večeri radio, snimao je prosidbu kod jednog rođaka od muškarca koji je bio sa njim u kolima u Rožajama. Navodno, njihova zamisao je bila da tokom celog dana snimaju ceremoniju prosidbe i sve je bilo u redu, sve dok nije došlo do trenutka kada je trebalo da se snima kolona budućih veselih svatova - kaže Kurirov sagovornik i dodaje:

- Drugi muškarac je bio za volanom dok je snimatelj navodno, sedeo na prozoru sa izbačenom kamerom kako bi snimao kolonu i napravio što bolje kadrove. U tom trenutku došlo je do direktnog sudara "pasata" i "audija".

Kako dalje navodi izvor, ova deonica magistralnog puta Andrijevica - Plav -Gusinje je ravna kao pista.

- Put je u ovom delu prav i zato je neverovatno kako vozači nisu videli jedan drugog. Sumnja se da je svemu kumovala neprilagođena brzina, i da vozači oba automobila nisu uspeli da reaguju na vreme - kaže sagovornik i dodaje:

- Scena je bila jeziva. Automobili su bili potpuno smrskani, a vatrogasci su potom morali da seku vozila kako bi došli do putnika.

Istraga će utvrditi kako je tačno došlo do ove jezive saobraćajne nesreća u kojoj je njih četvoro poginulo. Mladi bračni par je preminuo na licu mesta, kao i muškarac za drugim volanom, dok je snimatelj podlegao povredama u beranskoj bolnici nakon nekoliko sati. Kako nam je dalje naveo sagovornik devojka koja je poginula bila je u drugom stanju.

- Mladi bračni par se nedavno venčao i očekivali su prinovu. Inače, u rodni Plav došli su za praznike iz Nemačke, kako bi ih proveli sa porodicama - kaže za Kurir meštanin ovog grada Crne Gore i dodaje:

- Muškarac za volanom je, inače, bio jedan od omiljenih mladića u Plavu, a njegovi roditelji su ovu vest veoma teško podneli jer im je on sin jedinac. Snimatelj je pored posla, ranije je radio kao medicinski radnik i ljudi iz ovog dela Crne Gore ga obožavaju. Takođe, imao je brojne zdravstvene probleme, a uprkos svemu se borio za koru hleba.

(Srbija Danas/Kurir)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.