Rasklapao luksuzna vozila

Izvor: Blic, 23.Nov.2010, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasklapao luksuzna vozila

Beogradska policija saopštila je danas da je uhapsila Vladana Damjanovića (1972), zbog osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Damjanović je osumnjičen da je na teritoriji Beograda krao luksuzna vozila marke folksvagen i audi, koja je dovozio u iznajmljene garaže i rasklapao na delove ili ih prodavao, ostvarujući na taj način protivpravnu imovinsku korist.

Damjanović se nalazio u bekstvu od 2003. godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zbog izdržavanja kazne zatvora, koja mu je usled skrivanja zastarila, navodi se u saopštenju policije.

Prilikom lišenja slobode kod njega su pronađeni flasifikovani lična karta i vozačka dozvola, kojima se služio.

Damjanović je, uz krivičnu prijavu, priveden istražnom sudiji Prvog osnovnog suda u Beogradu, koji mu je odredio pritvor u trajanju od 30 dana.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.