Pronađen ukradeni Audi

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 19.Avg.2010, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen ukradeni Audi

Policija je u mjestu Bogovići, opština Pale, pronašla napušten autombil "audi karavan" koji je bio ukraden na području Kantona Sarajevo, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo. Ovaj automobil sa njemačkim registarskim oznakama ukraden je u noći sa 16. na 17. avgust.

Policijskoj stanici Rudo prijavljena je sječa i krađa oko pet stabala bukve u selu Ljutava, pa je u toku rad na pronalasku počinilaca.

U protekla 24 časa policija je kontrolisala >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << 174 vozila i uručila 108 prekršajnih naloga, iz saobraćaja isključila jednog vozača zbog upravljanja vozilom prije sticanja zakonskog prava i dva neregistrovana vozila, a legitimisali je i sedam lica.
 
Izvor:RTV IS

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.