Prodao auto, pa prijavio policiji

Izvor: RSplaneta.com, 11.Nov.2010, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodao auto, pa prijavio policiji

Policija iz Trebinja utvrdila je da je prijava muškarca V.D. iz ovog grada da mu je ukradeno vozilo "audi" bila lažna i da je to vozilo prodao za 450 evra, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Trebinje. V.D. je prijavio da mu je u noći 26. na 27. juli ukradeno vozilo u Trebinju, ali je policija utvrdila da ga je prodao licu D.D. iz Trebinja. Vozilo je pronađeno prilikom pretresa u garaži. Zbog sumnje da je lažno prijavio krivično djelo, policija je juče podnijela Okružnom tužilaštvu u Trebinju izvještaj protiv V.D. Ovo je četvrta lažna prijava ove godine za krađu vozila, podsjećaju iz trebinjske policije. Policija je pretresom terena juče u mjestu Lastva kod Trebinja pronašla vozilo "reno megan" u vlasništvu lica O.R. koje je ukradeno u Trebinju između 26.i 27. jula. U toku ove godine prijavljena je krađa 11 putničkih vozila od kojih je pronađeno šest, dok je trebinjska policija na području svog djelovanja pronašla još tri vozila koja su ukradena na području FBiH.

Nastavak na RSplaneta.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prodao vozilo, pa prijavio da je ukradeno

Izvor: Mondo, 11.Nov.2010

Policija iz Trebinja utvrdila je da je prijava muškarca V.D. iz ovog grada da mu je ukradeno vozilo "audi" bila lažna i da je to vozilo prodao za 450 evra.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RSplaneta.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RSplaneta.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.