Povređen policajac u Velikom Trnovcu

Izvor: juGmedia, 21.Okt.2013, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređen policajac u Velikom Trnovcu

BUJANOVAC – U bujanovačkom selu Veliki  Trnovac  večeras je teško je povređen policajc, pripadnik interventne jedinice Goran Đorđević (44) iz Krševice.

Njega je nešto posle 18,30 časova, dok je bio na zadatku, oborio crni audi bujanovačkih registarskih oznaka koji je sa mesta nesreće nestao u pravcu Trnovca.

Kako juGmedia saznaje, pregaženi policajac zadobio je teške telesne povrede. Na odeljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << vranjske hirurgije primljen je u besvesnom stanju sa prelomom lobanje i višestrukim prelomom rebara. Nakon ukazane inicijalne medicinske pomoći, kolima hitne pomoći prebačen je na neurohirurgiju Niškog kliničkog centara.

Prema nezvaničnim i nepotvrđenim informacijama, audijem je upravljao vozač za kojeg se sumnja da je prevozio drogu.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Teško povređen policajac kod Bujanovca

Izvor: JužneVesti.com, 21.Okt.2013

Policajac Goran Đorđević (44) teško je povređen večeras oko 18h kada je, radeći u interventnoj patroli, pokušao da zaustavi crni „Audi“ koji ga je udario na ulazu u selo Veliki Trnovac.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.