Pogledajte dorađeni Audi R8 (FOTO)

Izvor: S media, 08.Apr.2012, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte dorađeni Audi R8 (FOTO)

Švedski skijaš u disciplini freestajl Jon Olsson poznati je zaljubljenik u Lamborghinijeve superautomobile. Međutim, za svoje posljednje vozilo odlučio je da odabere Audi R8. prepustio ga je ekipi nemačke tjunerske kuće PPI Automotive.

Ono što je trebalo da bude blagi tjuning, piše Olsson na svom blogu, pretvorilo se u kompletnu transformaciju kojom je Audijev prvi superautomobil dobio podjednako mračan >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << karakter kao i spoljni dizajn.

Automobili koji su obeležili Jugoslaviju (FOTO, VIDEO)

Leteći automobili će biti dostupni za dve godine! (VIDEO)

Auto snova: Vi promenite raspoloženje, a on boju (VIDEO)

Ispod karoserije gotovo u potpunosti izvedenoj od ugljenikovih vlakana krije se dorađeni V10 sa čak 710 KS. To bi trebalo da bude dovoljno za ubrzanje do stotke za manje od 3,5 sekunde. Maksimalna brzina je debelo iznad 300 km/h. Doduše ne i na snegu, pogotovo ne letnim gumama kakvima je Carbon Fiber Winter Monster opremljen.

Olsson je obećao da će svog novog ljubimca uskoro opremiti propisnim pneumaticima, a ne sumnjamo da će tada posedovati najbrži zimski automobil s nosačem skija na krovu.

(T portal)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.