POZNATO ZDRAVSTVENO STANJE ČUMETOVOG BRATANCA: Policija ga pronašla u automobilu sa RANOM NA GLAVI

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2020, 09:48

POZNATO ZDRAVSTVENO STANJE ČUMETOVOG BRATANCA: Policija ga pronašla u automobilu sa RANOM NA GLAVI

Policijska patrola odmah je izašla na lice mesta i u automobilu marke Audi zatečen je 31-godišnji N. B. sa vidnom povredom glave.

Prema prvim informacijama, na N. B. je pucano iz sačmare.

Dežurne službe su noćas oko 1 sat primile poziv da je u Vojvođanskoj ulici u Surčinu došlo do pucnjave.

Sin N. B. i bratanac Ljubise Buhe Čumeta prevezen je kolima Hitne pomoći u Urgentni centar. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Konstatovane su lake telesne povrede.

Podsećanja radi, Ljubiša Buha bio je svedok saradnik u postupcima protiv kriminalnog Zemunskog klana. Kaznu je izdržavao zbog krivičnog dela prikrivanja, ugrožavanja sigurnosti pripadnika obezbeđenja njegove bivše supruge Milana Ljubenovića, kao i za sprečavanje i ometanje dokazivanja svojoj tadašnjoj supruzi Ivani Buhi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi detalji pucnjave na Čumetovog bratanaca: U "Audiju" bio sa devojkom, iz Urgentnog OTPUŠTEN SA LAKŠIM POVREDAMA

Izvor: Blic, 09.Avg.2020

Nemanja Buha (31), bratanac Ljubiše Buhe Čumeta, koji je noćas oko jedan sat iza ponoći ranjen u Surčinu, otpušten je iz Urgentnog centra, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Nakon što je upucan bivši dečko Katarine Grujić, oglasila se njena PR služba!

Izvor: Svet plus, 09.Avg.2020

Buha je u automobilu marke Audi zatečen sa vidnom povredom glave, nakon čega je prevezen kolima Hitne pomoći u Urgentni centar. Nakon što je upucan bivši dečko Katarine Grujić, oglasila se njena PR služba!..Sin Novaka Buhe i bratanac Ljubiše Buhe Čumeta, Nemanja Buha, sinoć je upucan u Surčinu,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.