POGLEDAJTE: Audi propao kroz nadvožnjak kod Požege

Izvor: Večernje novosti, 17.Jul.2016, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGLEDAJTE: Audi propao kroz nadvožnjak kod Požege

Nikome, pa verovatno ni vozaču crvenog audija, nije jasno kako je uspeo da završi u rupi na mostu, tačnije na delu nadvožnjaka koji se rekonstruiše Prizor koji sigurno privlači poglede svih putnika koji prolaze nadvožnjakom kod Požege mogao bi da se uvrsti u kategoriju “verovali ili ne”. Naime nikome, pa verovatno ni vozaču crvenog audija, nije jasno kako je uspeo da završi u rupi na mostu, tačnije na delu nadvožnjaka koji se rekonstruiše!
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

MAJSTORE, KAKO SI OVO USPEO DA URADIŠ? Ceo “audi” upao u rupu na nadvožnjaku kod Požege!

Izvor: Telegraf.rs, 17.Jul.2016

Foto: Čitalac Telegrafa..Na nadvožnjaku koji se rekonstruiše u Požegi, jedan automobil uspeo je da završi u ogromnoj rupi na putu, i pored jasnih znakova upozorenja koji su postavljeni...Nikome, pa verovatno ni vozaču crvenog audija, nije jasno kako je uspeo da upadne u toliku rupu na mostu,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.