Ovaj AUDI je skuplji od LAMBORGINIJA, a kad pogledate video, biće vam jasno i ZAŠTO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2020, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj AUDI je skuplji od LAMBORGINIJA, a kad pogledate video, biće vam jasno i ZAŠTO!

Legendarni model!

Audi je za mnoge konfekcija, i to poprilično skupa, no tokom zlatnih osamdesetih Grupom B je spektakularno gazio audi sport kvatro.

Audi je proizveo svega 214 primeraka modela sport kvatro S1. I ne samo da su skupi bili tada nego i danas menjaju vlasnike uz cenu na nivou od pola miliona evra.

Ur-kvatro je bio osnova, a modifikacije su bile drastične. Razmak između osovina je skraćen za 320 mm, trag točkova povećan, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << većina delova izrađena od fiberglasa. Hari Metkalf, naravno, u svojoj ergeli ima jedan primerak, a pritom naglašava kako je ovaj današnji klasik i kao nov bio oko 30.000 funti skuplji od lamborginija kounteča.

Pokreće ga 2.1 petocilindraš koji daje za svoje vreme monstruoznih 306 KS i 350 Nm, a ima kvatro pogon sa prednjom i zadnjom vučom.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.