Osveženi Audi TTS

Izvor: AutoBlog, 10.Jan.2019, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osveženi Audi TTS

Nepravedno zapostavljen, kultni dvosed iz Ingolstadta u najjačoj verziji nakon one s oznakom RS, donosi 306 KS i može do 250 km/h Novi TTS koristi dobro poznatu taktiku, nekada zaobljene linije su postale agresivne. Elementi mat aluminijumske boje su posebno dopadljivi, baš kao i TTS oznaka na upečatljivoj maski sportskog modela.Enterijer je prepoznatljivog kova, virtuelni kokpit i minimalistički detalji, oduševiće sve one koji sednu u dvosed.Nas ipak najviše zanima šta se krije ispod lepo oblikovanog lima. Snažna kombinacija donosi 2.0 TFSI od 306 KS, koji u saradnji sa S tronic automatikom od 7 brzina, brine za prenos snage na quattro pogon. TTS Coupé ubrzava do 100 km/h za 4,5 sekunde (Roadster: 4,8 sekundi), dok je maksimalna...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Osvježeni Audi TTS

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jan.2019

Nepravedno zapostavljen, kultni dvosjed iz Ingolstadta u najjačoj verziji nakon one s oznakom RS, donosi 306 KS i može do 250 km/h.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.