Izvor: RTS, 06.Jan.2021, 15:56

Osumnjičeni za izazivanje nesreće u kojoj su stradala dva pešaka u Nišu branio se ćutanjem

U Osnovnom sudu u Nišu saslušan je 19-godišnji N. S., koji je osumnjičen da je pre dva dana na Bulevaru Medijana u Nišu, vozeći "audi 6", usmrtio dvojicu pešaka.
Iz Tužilaštva su saopštili da se mladić branio ćutanjem, što je njegovo zakonsko pravo.
Osnovno javno tužilaštvo je predložilo pritvor i o tome će odlučivati Osnovni sud u Nišu.
Mladiću se na teret stavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << krivično delo – teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.
Iz Tužilaštva saopštavaju da će biti obavljena obdukcija stradalih pešaka, tehnički pregled vozila, saobraćajno-tehničko veštačenje i saslušani svedoci nesreće.
Vozač N. S. je 4. januara oko 20.30 na Bulevaru Medijana automobilom izleteo na trotoar i udario dvojicu prolaznika. Dečak od 12 godina preminuo na licu mesta, a 48-godišnji muškarac je preminuo u bolnici.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Određen pritvor osumnjičenom za tragediju u Nišu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jan.2021

Devetnaestogodišnji N. S. koji je 4. januara izazvao tešku saobraćajnu nesreću na Bulevaru Medijana u Nišu, kada su su stradale dve osobe, saslušan je danas pred Osnovnim javnim tužilaštvom i njemu je određen pritvor od 30 dana, javljaju beogradski mediji...Njemu se na teret stavlja teško delo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.