Novi skandal oko Gareta Bejla!

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2019, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi skandal oko Gareta Bejla!

Situacija je izgleda neizdrživa, Zidan odbio da komentariše, ali očigledno Velšanin nastavlja po starom.

Novi skandal potresa Real Madrid.

Naime, Bejl nije bio fizički spreman da putuje sa ekipom na Audi kup, Zidan je u utorak rekao da se Velšanin ne oseća dobro.

U vreme dok je Real gubio od Totenhema, "paparaci" su uhvatili Bejla kako igra golf.

Njegova opsesija golfom je poznata, međutim, sa druge strane jasno je da zanemaruje profesionalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << obaveze.



"Ne znam, niti sam video sliku, ovde sam sa ekipom, ne znam šta se dešava sa Bejlom. Privatno, neka radi šta hoće"
, rekao je Zidan.

"Nećete me uvući u priču oko toga da li je to profesionalno ili ne, videćemo kad se vratimo u Madrid", dodao je francuski trener.

Ipak, mediji pišu da će Perez ozbiljno razgovarati sa Bejlom, mada realno, ništa ne može da učini. Kina je otpala, tamo je prelazni rok završen, ostalo je još sedam dana do spuštanja zavese na PL pijaci, ali čini se da niko neće Velšanina.

On nastavlja po svome, ugovor ga štiti, Real će bruto za sledeće tri godine Bejlu morati da isplati 90 miliona evra. Podsetimo, transfer u Đangsu je propao jer su Kinezi nudili simbolično obeštećenje...
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

VELŠANIN UHVAĆEN KAKO IGRA GOLF Zidan: Nadam se da je Bejl trenirao i fudbal

Izvor: Kurir, 01.Avg.2019

Trener Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da se nada da je fudbaler Garet Bejl trenirao, posle navoda da je napadač igrao golf dok su se njegovi saigrači takmičili na turniru u Minhenu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.