Novi renderi AUDI SPORT QUATTRO modela

Izvor: Autorepublika.rs, 27.Okt.2014, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi renderi AUDI SPORT QUATTRO modela

Nemački Auto Bild izbacio je nove rendere Audi Sport Quattro modela, baziranog na linijina novog Audi TT modela. Prvo koncept vozilo Audi Quattro modela prikazano je 2010te godine, dok je poslednja verzija na temu prikazana prošle godine na sajmu automobila u Frankfurtu, sa oznakom AUDI SPORT QUATTRO.

Prvobitna ideja iz 2010te bila je da novi QUATTRO bude pogonjen sa 2.5 litarski turbo motorom iz AUDI TT RS modela sa 408 KS, dok prošlogodišnji model ima drugačiji pogled na performanse i ispod haube se našao 4.0 litarski V8 benzinac potpomognut električnim motorom od 150KS, gde kombinovana snaga koja se prenosi na sva četiri točka iznosi neverovatnih 700 KS.

Po poslednjim informacijama serijski model ugledaće svetlost dana 2017te, sa obe verzije motora i trebalo bi da bude proizveden u limitiranoj seriji od svega 500 komada.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Autorepublika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.