Novi Audi R8 izgoreo na ulici

Izvor: Autoportal.rs, 20.Avg.2014, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Audi R8 izgoreo na ulici

Kada neko od nas, običnih smrtnika, kupi novi ili bolji polovan automobil obično se on čuva "kao oči u glavi". Ali takve brige nemaju oni koji kupuju superautomobile i onda im se ovakve stvari dese.

U ulicama Bangkoka, glavnog grada države Tajland, uslikan je novi Audi R8 kako u potpunosti gori a niko ne obraća pažnju i ne pokušava da požar ugasi. Tu se pre svega misli na bezobzirnog vlasnika.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << />
Ne znamo šta je uzrok požara ali je jasno da vatra dolazi iz odeljka u kojem se nalazi motor. U svakom slučaju garancija će sigurno pokriti štetu ukoliko se ovaj prelepi crni Audi R8 sam zapalio ili će osiguravajuće društvo napisati ček ukoliko je požar podmetnut.

Sa motorom zapremine 4.2 litara ovaj trkač može od nula do "stotke" da stigne za svega 4.2 sekunde zahvaljujući tome što ima 430 konjskih snaga koje mogu da povuku automobil težak oko 1 500 kilograma.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.