Novaković opet bahato parkirao?

Izvor: JužneVesti.com, 17.Sep.2015, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novaković opet bahato parkirao?

Džip "audi Q5" koji, prema rečima očevidaca, pripada funkcioneru SPS-a Igoru Novakoviću, danas oko 11 sati je bio nepropisno parkiran na Trgu učitelj Tase. Novaković tvrdi da se u to vreme nalazio u sasvim suprotnom delu grada.

Fotografija je u 10:57 objavljena na Tviteru, a na njoj se vidi automobil parkiran na samom uglu dve ulice kako zauzima pola pešačkog prelaza.

Nišlija koji je fotografisao tvrdi da je prepoznao Novakovićev automobil ne samo po >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << registarskim tablicama, nego je, tvrdi, lično video kako se ovaj funkcioner parkira i izlazi iz kola.

Prvi put je bio parkiran najmanje pola sata, a zatim je momentalno, nakon što se informacija pojavila na Tviteru, klisnuo. Otišao je negde, a onda se posle 10 minuta vratio i parkirao na istom mestu. Seo je i pio kafu u kafiću ispod zgrade - tvrde građani.

@mrcoslav @pblagojevic @juznevesti ja sam inace u sasvim supeotnom delu grada

Međutim, Novaković je na Tviteru, gde se potpisuje sa "Gradonačelnik", odgovorio da u vreme kada je fotografija objavljena, oko 11 sati, bio u Prijezdinoj ulici, “za šta postoji pedesetak svedoka” i nazvao očevica “botom”.

Ne gledajte više “Velikog brata” i “Farmu”. Najbolje da dođete kod mene kući da vam ispoziram. I da sam se parkirao tamo i da sam izašao iz kola, Vi ste neovlašćeno snimali čime ste prekršili Ustav - naveo je Novaković na svom Tviter nalogu.

U nastavku prepiske, Novaković je naveo i da “ovo može da bude skretanje u ulicu jer je drugi automobil ispred džipa, a nije parking”.

Podsetimo, Novaković je i ranije “uhvaćen” u nepropisnom parkiranju sa istim džipom za koji je tada tvrdio da pripada njegovom bratu, da bi kasnije rekao da “namerno tako parkira jer neće da plaća Parking servisu jer novac od parkiranja nije išao u budžet Grada”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.