Negotin: VOZIO „AUDI“ I IZAZVAO NESREĆU SA 3,74 PROMILA ALKOHOLA

Izvor: TimockeVesti.net, 29.Feb.2024, 15:00

Negotin: VOZIO „AUDI“ I IZAZVAO NESREĆU SA 3,74 PROMILA ALKOHOLA

Negotin, 29. februar – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu isključili su iz saobraćaja dvojicu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola.
Saobraćajna policija zadržala je pedesetšestogodišnjeg vozača „audija“ koji je, vozeći sa 3,74 promila alkohola u organizmu, udario u „audi“ koji se kretao ispred njega, a kojim je upravljao šezdesetčetvorogodišnji muškarac. U ovoj saobraćajnoj nezgodi niko nije povređen.
Takođe u Negotinu, zaustavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << je tridesetpetogodišnji vozač mopeda koji je vozio sa 2,20 promila alkohola u organizmu i njemu je određeno zadržavanje.
– Protiv obojice vozača biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave – kaže se u saopštenju PU Bor.
Članak Negotin: VOZIO „AUDI“ I IZAZVAO NESREĆU SA 3,74 PROMILA ALKOHOLA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.