Ne zna se ko ima bolji napad, Bajern ili Liverpul! (SASTAVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2017, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne zna se ko ima bolji napad, Bajern ili Liverpul! (SASTAVI) (foto)

Zanimljiv derbi večeras na Alijanc areni.

Fudbaleri Bajern Minhena i Liverpula od 20.30 igraju drugi meč Audi kupa na Alijanc areni, a Marko Grujić je opet na klupi u ekipi Jirgena Klopa.

U prvom meču ranije danas, Atletiko je pobedio Napoli rezultatom 2:1, a poslastica za navijače sleduje večeras u sudaru velikana koji se dugo nisu sastali.

Biće ovo okršaj fantastičnih napada, s jedne strane su Riberi, Džejms Rodrigez, Miler i Levandovski, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dok su sa druge strane po prvi put skupa - Kutinjo, Mane, Salah i Firmino.

Verujemo da ćemo videti goleadu i pravi fudbalski spektakl.

Mit diesem Team geht's gegen @LFC. ⬇️ #AudiCup #packmas pic.twitter.com/GTIrnfozjU

— FC Bayern München (@FCBayern) August 1, 2017
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Klopov čas fudbala u sred Minhena! Grujo majstore, računa se i ovo! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2017

Ovaj Liverpul će biti opasan u novoj sezoni...Fudbaleri Liverpula pobedili su ekipu Bajern Minhena rezultatom 3:0 (2:0) u Audi kupu na Alijanc areni...Liverpul je bio ubitačan iz kontri, a oba gola postigao je upravo na taj način. Najpre je Mane iskoristio Firminovu asistenciju i pogodio drugi ugao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.