NOVI DIZAJN I FUNKCIONALNOST: Uskoro obnovljeni Audi Q8

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2023, 20:07

NOVI DIZAJN I FUNKCIONALNOST: Uskoro obnovljeni Audi Q8

Očekuje se da će paleta pogonskih agregata u velikoj meri biti preneta.

Audi je danas potvrdio da će početkom sledećeg meseca prikazati obnovljenu verziju modela Q8 koji se inače pojavio pre pet godina.

Tačnije, modernizovani Q8 će debitovati 5. septembra, kada počinje i sajam automobila u Minhenu.

Uz kratku najavu ide i jedna fabrička skica koja najavljuje da će Audijev Coupe-SUV ostati "veoma prepoznatljiv".

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Audi navodi da će svetla na Q8 dobiti "novi dizajn i funkcionalnost", što između ostalog nagoveštava revidiranu LED grafiku za zadnja svetla. Takođe, određene izmene se očekuju na prednjem grilu i branicima.

Sem toga, najavljuje se "više opcija za individualizaciju", uz nove boje, dizajn točkova, unutrašnje obloge i kombinacije presvlaka.

Q8 će dobiti i najnovije tehnološke karakteristike iz novijih Audijevih modela kako bi držao korak sa konkurencijom.

Očekuje se da će paleta pogonskih agregata u velikoj meri biti preneta, sa malim nadogradnjama kako bi bili čistiji i efikasniji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.