Massimo Frascella postaje novi šef dizajna u Audiju

Izvor: AutoBlog, 17.Feb.2024, 03:12

Massimo Frascella postaje novi šef dizajna u Audiju

Massimo Frascella je novi šef Audi dizajna. 1. juna će zvanično naslediti Marca Lichtea, koji će preuzeti novu ulogu u grupi. Frascella, bivši student Istituto d`Arte Applicata & Design u Torinu, započeo je svoju karijeru u Stile Bertone. Usledile su pozicije u Ford Motor Company i Kiji. Od 2011, Frascella (52) je obavljao vodeće uloge u Jaguar Land Roveru, nedavno je bio i šef dizajna za oba brenda. Massimo Frascella: „Pridruživanje Audiju je veoma poseban trenutak za mene. Velika mi je čast da preuzmem ulogu glavnog kreativnog direktora i da vodim tako talentovan tim u oblikovanju budućnosti brenda do novih visina inovacija i razlikovanja. Verujem...
Pogledaj vesti o: Ford,   Jaguar

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Masimo Fraskela je novi šef dizajna u Audiju

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Feb.2024

​Masimo Fraskela je novi šef Audi dizajna. 1. juna će zvanično naslijediti Marka Lihtea, koji će preuzeti novu ulogu u grupi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.