MUP SE OGLASIO O OTMICI BIVŠEG FUDBALERA ZVEZDE: Bilo hapšenja, ali VELIKA POTRAGA je u toku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 02:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP SE OGLASIO O OTMICI BIVŠEG FUDBALERA ZVEZDE: Bilo hapšenja, ali VELIKA POTRAGA je u toku!

Pripadnici MUP u Beogradu uhapsili su N.S. (1997), D.I. (1998) i E.J. (2000) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

Policija je identifikovala još jednu osobu, koja se sumnjiči da je učestvovala u izvršenju ovog krivičnog dela, i za njom intenzivno traga.

Sumnja se da su oni jutros, u Novom Beogradu na raskrsnici ulica Jurija Gagarina i Omladinskih brigada, oduzeli vozilo marke "BMV" kojim je upravljao dvadesetogodišnji mladić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Kako se sumnja, oni su vozilom marke "audi" preprečili put automobilu kojim je upravljao oštećeni i uz upotrebu fizičke sile oduzeli njegovo vozilo. Oni su oštećenom zadali više udaraca, a oduzeli su mu i novčanik sa novcem i ličnim dokumentima.

Prilikom hapšenja policija je kod N.S. pronašla vozilo "audi" koje su koristili prilikom izvršenja krivičnog dela, kao i novčanik sa dokumentima oštećenog.

Takođe, policija je pronašla i oduzeto vozilo marke "BMV".

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Trećem osnovnom javnom tužilaštvu.

Naime, radi se o pokušaju otmice fudbalera Alekse Terzića (20).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MUP: Uhapšen muškarac, sumnjiči se za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja

Izvor: Danas, 23.Nov.2019

Policija je, u Beogradu, uhapsila A.B.(30) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, saopštio je MUP.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.