Ljubiša Buha usmrtio pešaka

Izvor: RTS, 03.Nov.2010, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubiša Buha usmrtio pešaka

Ljubiša Buha Čume, svedok saradnik u suđenju optuženima za ubistvo premijera Đinđića, pregazio je automobilom pešaka koji je pretrčavao autoput u pravcu Beograd-Šid, saznaje RTS.

Svedok saradnik u suđenju optuženima za ubistvo premijera Đinđića Ljubiša Buha Čume pregazio je automobilom pešaka (R.R.) koji je pretrčavao autoput u pravcu Beograd-Šid.

Nesreća se dogodila oko 18.30. Ljubiša Buha je vozio svoj " >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << audi" krajnjom levom trakom na autoputu Beograd-Šid, u pravcu Šida.

Pedesetčetvorogodišnji muškarac pretrčavao je autoput na neosvetljenom delu puta, u blizini nadvožnjaka kod "Ikarbusa" i poginuo je na licu mesta.

Kako RTS nezvanično saznaje, Ljubiši Buhi je određen pritvor od 48 sati. Buhi je rađen alkotest i ustanovljeno je da nije bio u alkoholisanom stanju. 

Buha je poslednji put bio u žiži javnosti u junu, kada je pripadnik obezbeđenja biznismena Predraga Rankovića Peconija, na Novom Beogradu, pucao na automobil u kome se Buha nalazio.

Do pucnjave je došlo posle sudara Buhinog automobila i jednog od tri vozila u kojima je bio Peconi sa petoricom pripadnika ličnog obezbeđenja.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljubiša Buha usmrtio pešaka

Izvor: Večernje novosti, 03.Nov.2010

Ljubiša Buha Čume pregazio pešaka koji je pretrčavao deo auto-puta u pravcu Beograd-Šid

Nastavak na Večernje novosti...

Čume pregazio pešaka

Izvor: Blic, 04.Nov.2010, 01:10

Zaštićeni svedok Ljubiša Buha Čume sinoć je oko 18.45 časova usmrtio pešaka automobilom kojim je upravljao na autoputu Beograd - Šid u blizini „Ikarbusa“, saznaje „Blic“...Na mesto nesreće odmah je izašla beogradska policija koja je obavila uviđaj. Kako „Blic" saznaje, stradao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.