Kako se pravi Audi E-Tron VIDEO

Izvor: B92, 02.Jan.2019, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako se pravi Audi E-Tron VIDEO

Ogromna ekspanzija električnih automobila primorala je pojedine proizvođače da naglo promene svoj višegodišnji kurs što je stavilo veliki pritisak na njih prilikom kreiranja kvalitetnog vozila.

Jedan od tih proizvođača je nemački Audi koji će ove godine pustiti u prodaju svoj prvi potpuno električni SUV E-Tron.

E-Tron stiže u idealnom trenutku jer tržište u ovom segmentu još uvek nije prezasićeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jer su tu trenutno samo Tesla Model X i Jaguar I-Pace na tom nivou.

Audijev SUV će stići po početnoj ceni od oko 70.000 evra i u klasi između Q5 i Q7 sa dva elektromotora koji zajedno razvijaju 405 KS i 665 Nm obrtnog momenta.

Tokom petogodišnjeg razvojnog procesa Audi je zabeležio svaki korak, a sve je sažeo u 41-minutni video koji pokazuje kako se pravi E-Tron, koji će se proizvoditi u pogonima u Nemačkoj, Mađarskoj i Belgiji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.