Kako će izgledati novi A4?

Izvor: Scandal.rs, 16.Apr.2015, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako će izgledati novi A4?

Kako se bliže ti dani, sve je više saznanja, pa tako možemo sa sigurnošću da očekujemo da će novi A4 zadržati osnovne linije i proporcije svog prethodnika, ali s mnogim novim i modernijim detaljima.

Novi A4 više neće biti najmanja limuzina u audijevoj ponudi, s obzirom na to da je ta uloga sada poverena varijanti limuzine kod modela A3. Kako bi se ta dva automobila dodatno razlikovala, novi A4 trebalo bi da bude nešto veći od svog prethodnika, ali i lakši za barem stotinjak >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << kilograma, ako ne i više. To je rezultat naprednijih metoda izrade i upotrebe lakših materijala, a naročito prelaska na MLB Evo platformu.

Bilo kako bilo, više o novom izdanju Audija saznaćemo u danima koji su pred nama.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Kako će izgledati novi A4?

Izvor: Svet, 16.Apr.2015

Audi će novu generaciju modela A4 premijerno prikazati na frankfurtskom salonu automobile ove jeseni, a prve podatke i fotografije možemo da očekujemo i ranije.. Kako se bliže ti dani, sve je više saznanja, pa tako možemo sa sigurnošću da očekujemo da će novi A4 zadržati osnovne linije i proporcije...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.