Radnik hotela ukrao automobil gostu, tvrdi da su i njega zaskočili lopovi VIDEO

Izvor: B92, 02.Nov.2023, 22:18

Radnik hotela ukrao automobil gostu, tvrdi da su i njega zaskočili lopovi VIDEO

Poseta Baltimoru za jednog gospodina nije prošla kako je zamišljao - njegov Audi RS7 od 120.000 dolara završio je u tuđim rukama, a počinilac krađe tvrdi da su i njega zaskočili lopovi.

Brajan Eler, posetilac hotela Pendri u Fels Pointu, u Merilendu, ostavio je ključeve automobila jednom članu osoblja, i otišao na sastanak koji se održavao u hotelu. Sledećeg jutra, upravnik mu je pokucao vrata kako bi mu saopštio loše vesti.

"Sinoć vam je naš >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << službenik ukrao vozilo", rekao mu je upravnik hotela, prisetio se Eler u intervjuu za Fox5. Kako je dodao, nedavno je kupio automobil i u početku nije verovao upravniku, već je mislio da ovaj izvodi nekakvu neslanu šalu.

Član osoblja koji je u pitanju zove se Džordan Ričardson, i prema rečima policije on je odvezao beli sedan, ali sam Ričardson tvrdi da su tri osobe uskočile u vozilo dok je on bio u njemu, i ukrale mu već ukradeni automobil.

Policija je automobil pronašla havarisan. "Uništili su celu karoseriju. Vrata se čak i ne otvaraju. U automobilu je prosut pun kanister benzina", rekao je Eler.

Dok Eler tvrdi da se šteta meri u hiljadama dolara, odlučio je da pokrene procese i kod svog osiguranja, i kod hotela. Iz hotela su mu, zapravo, ponudili da ponovo tamo prenoći - i to besplatno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.