EL: Košmaran start za Radonjićev Bajern

Izvor: Sportske.net, 11.Okt.2018, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Košmaran start za Radonjićev Bajern

Košarkaši minhenskog Bajerna poraženi su na startu Evrolige i to na svom parketu.

Puleni Dejana Radonjića doživeli su poraz u prvom kolu elitnog takmičenja u svom "Audi Domu", Efes je bio bolji rezultatom 71:90.

Bavarci su dobili prvi deo igre sa 19:18, ali je ubrzo Efes stigao do preokreta u nastavku.

Do poluvremena su gosti iz Istanbula stekli i nešto komforniju prednost, pa su na veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odmor otišli sa sedam poena prednosti.

Pitanje pobednika rešeno je u trećoj deonici, u kojoj je Efes potpuno dominirao, gosti su nakon 30 minuta igre imali 21 poen viška.

Nisu Bavarci uspeli da se saberu ni u poslednjih 10 minuta, te je prednost istanbulske ekipe dodatno porasla do kraja.

Istakli su se u pobedničkom sastavu Motum sa 14 poena, Larkin sa 13 poena i pet asistencija, Džejms Anderson sa 12 poena, kao i Plajs i Moerman, koji su dodali po 11 poena.

U poraženom sastavu Nihad Đedović najefikasniji sa 17 poena, sjajan je u prvom poluvremenu bio Stefan Jović, koji je za 20 minuta upisao 13 poena, ali je u nastavku dodao samo dva, pa je na kraju imao učinako od 15 poena, kao i po pet asistencija i ukradenih lopti. Vladimir Lučić takođe dobar sa 11 poena, dok je 10 upisao Koponen.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EL: U Madridu NBA rezultat, "Kraljevi" pobedom počeli odbranu trona

Izvor: Sportske.net, 11.Okt.2018

Fantastičan meč za sve ljubitelje košarke odigran u španskoj prestonici, nije bilo neizvesnosti, ali je zato bilo veoma atraktivno...Košarkaši madridskog Reala slavili su na svom parketu protiv Darušafake sa čak 109:93!..Dobili su Madriđani prvi period igre sa 25:18, da bi do poluvremena stekli...

Nastavak na Sportske.net...

EL: Budućnost solidna na premijeri, Armani na "srpski pogon" ipak preveliki zalogaj za šampiona Jadrana

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2018, 20:34

Košarkaši podgoričke Budućnosti VOLI odigrali su svoj prvi meč u Evroligi ove sezone...Aktuelni šampion Jadrana je na startu elitnog takmičenja dočekao prvaka Italije, ekipu Olimpije iz Milana, koja se silno pojačala ovog leta...Puleni Aleksandra Džikića su pružili dobar otpor protiv popularnih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.