Dvojica mrtvih u autu Vlade Srbije

Izvor: Politika, 22.Apr.2010, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica mrtvih u autu Vlade Srbije

Direktor policije Milorad Veljović izjavio je Tanjugu da su dva mrtva muškarca, pronađena danas u automobilu ispred broja 124 u ulici Arsenija Čarnojevića na Novom Beogradu, radnici Uprave za zajedničke poslove Vlade Srbije.

"Reč je o vozaču Ministarstva za dijasporu Predragu Novakoviću i Milanu Medojeviću koji je ranije radio u toj službi, a sada je neraspoređen", rekao je Veljović.

On je dodao da Medojević živi na adresi ispred koje je pronađen automobil marke >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << "audi" registarskih oznaka BG:12-11 sa njihovim beživotnim telima.

Direktor policije je kazao da je, prema do sada prikupljenim podacima, Novaković došao do pomenute adrese i pozvao telefonom Medojevića da siđe.

Pretpostavlja se da su, kada je Medojević seo u automobil, oni vodili raspravu nakon čega je Novaković, u čijoj ruci je pronađen pištolj, ubio Medojevića, a potom izvršio samoubistvo, objasnio je Veljović.

Veljović je rekao da se, za sada, ne zna čije je oružje, kao i da li je u ilegalnom ili legalnom posedu.

Direktor policije je naveo i da je, prema do sada prikupljenim podacima, najverovatnije reč o neraščišćenim međusobnim računima.

Uviđaj o ovom događaju je u toku.

Kako javlja reporter Bete, na mestu gde su tela nađena u Bulevaru Arsenija Čarnojevića u Novom Beogradu nalaze se pripadnici kriminalističke policije i ekipa koja vrši uviđaj, a lice mesta je blokirano.

Niko od novinarskih ekipa i okupljenih građana ne može da priđe mestu na kojem se nalazi automobil Vlade Srbije. Izveštač agencije Beta javio je da automobil ima zatamnjena stakla i da se pretpostavlja da su tela još unutra.

Agencije

[objavljeno: 22/04/2010]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.