Državljanin Srbije uhapšen s kilogramom marihuane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2012, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državljanin Srbije uhapšen s kilogramom marihuane

ZAGREB -

Pripadnici hrvatske policije za zaštitu državne granice iz policijske stanice u Imotskom, uhapsili su 44-godišnjeg državljanina Srbije S.I. s kilogram marihuane.

Kako izveštava tportal.hr, prilikom kontrole vozila Audi 100, nemačkih registracija koga je vozio Š.Š, 27-godišnji državljanin BiH, iz automobila je iskočio S.I. s marihuanom u plastičnoj vrećici i pobegao u šumu kod mesta Zagvozd.

Nakon potere policija ga je uhapsila i privela >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zajedno s vozačem S.Š i S.K. 29-godišnjim hrvatskim državljaninom koji se takođe nalazio u automobilu.

S.I je, kako tvrdi hrvatski portal, bivši pripadnik jedinice Milorada Ulemeka Legije, a pretpostavlja se da je drogu uneo iz BiH.

Sva trojica su odvedeni na Županijsko tužilaštvo u Splitu gde im sledi krivični postupak za ilegalno posedovanje opojnih sredstava.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatska: Državljanin Srbije uhapšen s kilogramom marihuane

Izvor: S media, 06.Mar.2012

Pripadnici hrvatske policije za zaštitu državne granice iz policijske stanice u Imotskom, uhapsili su 44-godišnjeg državljanina Srbije S.I. s kilogramom marihuane...Kako izveštava tportal.hr, prilikom kontrole vozila Audi 100, nemačkih registracija koga je vozio Š.Š, 27-godišnji državljanin...

Nastavak na S media...

Zagreb: Državljanin Srbije uhapšen s kilogramom marihuane

Izvor: Večernje novosti, 06.Mar.2012

Pripadnici policije za zaštitu državne granice uhapsili su 44-godišnjeg državljanina Srbije S.I. s kilogram marihuane

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.