Da ovo nije vaš ukradeni audi? (VIDEO)

Izvor: Mondo, 11.Jan.2017, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da ovo nije vaš ukradeni "audi"? (VIDEO)

Automobil iz kojeg je pre dva dana pucano u Sašu Dukića iz Andrijevice u Crnoj Gori navodno je ukraden u Srbiji i to u julu prošle godine.

Foto: Youtube

Kako pišu Dnevne novine, "audi A6" iz kojeg je u pokretu za sada nepoznata osoba ispalila nekoliko hitaca u Dukića, a koji je kasnije pronađen zapaljen, ukraden je u Nišu. Na automobilu su bile beogradske registarske oznake, koje su kako prenose Dnevne novine, ukradene u tom gradu i o tome postoji prijava.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Dukić bio na odsustvu iz ZIKS-a

List navodi i da je na licu mesta pronađeno dosta tragova koji će biti veštačeni i koji će dovesti istražitelje do izvršioca ovog krivičnog dela.



Izvor: Youtube

  Saša Dukić ranjen je prije dva dana u podgoričkom naselju Zlatica kada je iz automobila u pokretu, za sada nepoznato lice, ispalilo više hitaca u pravcu vozila marke „BMW“ kojim je upravljao.

Napad na Andrijevčanina dogodio se dok je bio na “odmoru” od dugogodišnje robije u Spužu zbog ubistva u Nemačkoj, jer mu je Uprava ZIKS-a dozvolila da koristi privilegije od 5. do 20. januara.

Napadači su nakon sačekuše zapalili automobil iz kojeg su pucali, a policija je vozilu pronašla dve automatske puške.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.