DEJAN (48) JE BIO OTAC TROJE DECE: Ovo je muškarac kojeg je audi smrti pokosio na trotoaru u Nišu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2021, 11:19

DEJAN (48) JE BIO OTAC TROJE DECE: Ovo je muškarac kojeg je "audi smrti" pokosio na trotoaru u Nišu (FOTO)

Vozač koji je izazvao ovu stravičnu saobraćajnu nesreću je uhapšen.

Dejan Ilić (48),  poverenik Udruženih sindikata Srbije "Sloga" za Južnu Srbiju i predsednik sindikata Sloga, sinoć je tragično stradao kao pešak kada je na njega i dečaka oko 20.40 na Bulevaru Medijana u Nišu naleteo “audi” beogradskih registarskih oznaka dok su hodali trotoarom.

Dečak je poginuo na licu mesta, dok je Dejan preminuo u niškom Kliničkom centru.

- Dejan je bio veliki čovek, veliki borac, odličan sindikalac, dobar prijatelj i saradnik. Otac je troje dece - stoji u saopštenju "Sloge"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SAD TE ČUVA TATA..." Venac sa potresnom porukom ostavljen na mestu gde je "audi" usmrtio dvanaestogodišnjeg Andreja

Izvor: Blic, 05.Jan.2021

Venac sa potresnom porukom posvećenom tragično nastradalom dečaku Andreju Prekljušaju (12), koji je poginuo sa prolaznikom Dejanom Ilićem kada ih je na trotoaru "audijem" pokosio bahati vozač Nemanja S. (19) iz Beograda, postavljen je na mestu tragedije na Bulevaru Medijana. Kraj venca, ostavljene...

Nastavak na Blic...

Dveri: Ko su ubice u automobilima na niškim bulevarima i trotoarima?

Izvor: JUGpress.com, 06.Jan.2021, 09:15

NIŠ..U ime Gradske organizacije Srpskog pokreta Dveri Niš zahtevamo od nadležnih, niške policije i Tužilaštva da što pre saopšte podatke o identitetu vozača i rezultate istrage o užasnoj nesreći u kojoj su, dok su hodali trotoarom Bulevara Medijana, zbog divljačke prebrze vožnje, za sada...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.