DANIJEL LEGAO NA NOVI AUTO DA GA ZAŠTITI OD GRADA VELIČINE LEŠNIKA: Bilo mi žao da sednem mokar u njega!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2019, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANIJEL LEGAO NA NOVI AUTO DA GA ZAŠTITI OD GRADA VELIČINE LEŠNIKA: Bilo mi žao da sednem mokar u njega!

Gradveličine lešnika padao je u Velikoj Gorici u Hrvatskoj, a u Rovinju je pijavica"prošetala" centrom grada.

Iza sebe je ostavila porušena stabla.

 Baš sam dobio novi Audi A4 i vidim ide nevreme. Rekoh – ne dao Bog grada, a on krene! Legao sam na auto da ga zaštitim. Trajalo je dve-tri minute. Auto sam spasao, ali sam ja pokisao kao miš. Sve mi bilo žao sesti tako mokar u njega. Ali morao sam i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pravac kući da se presvučem – rekao je Danijel Pocrnić (21). Kaže, grad je bio jedan do dva centimetra, veličine lešnika.

Nevreme je bilo i poslepodne u Rovinju gde je pijavica prošla centrom grada i rušila stabla, a ona su padala po automobilima.

- Došla je s mora, pobacala ležaljke i prošla između hotela pravo prema centru i Istarskoj ulici. Kuda je pijavica prošla, tu je sve polomila. Video sam dva porušena stabla, a komšiji se grana zabila kao koplje u gumu automobila i probušila je – govori Ivan (30) iz Rovinja.

Kaže, po putu se može pratiti trag pijavice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.