ČUMETOV BRATANAC OTPUŠTEN IZ URGENTNOG: Novi detalji pucnjave u Surčinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2020, 12:34

ČUMETOV BRATANAC OTPUŠTEN IZ URGENTNOG: Novi detalji pucnjave u Surčinu

Prema, prvim informacijama na Buhu je pucano iz sačmare, ali povrede su bile lakše priprode.

Nemanja Buha (31), bratanac Ljubiše Buhe Čumeta, koji je noćas oko jedan sat iza ponoći ranjen u Surčinu, otpušten je iz Urgentnog centra.

- Nakon urađene dijagnostike nije bilo potrebe za daljim lečenjem u Urgentnom centru - kažu iz ove medicinske institucije.

Podsećamo, dežurne službe su primile poziv da je u Vojvođanskoj ulici u Surčinu došlo do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pucnjave, a u automobilu marke "audi" zatečen je 31-godišnji Nemanja Buha sa vidnom povredom glave.

Prema nepotvrđenim navodima, Buha je na benzinskoj stanici bio sa devojkom čiji identitet nije poznat. Takođe, prema tvrdnjama medija, Buha nije želeo da sarađuje sa policijom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Na benzinskoj pumpi na kojoj je POVREĐEN ČUMETOV BRATANAC staklo rasuto na sve strane, a on tvrdi da NIJE UPUCAN

Izvor: Blic, 09.Avg.2020

Na benzinskoj pumpi u Vojvođanskoj ulici u Surčinu se posle navodne pucnjave, u kojoj je sinoć povređen Nemanja Buha (31), i dalje nalaze rasuti delići stakla i metala po asfaltu. Tu je i stablo za koje se pretpostavlja da je oštećeno Buhinim automobilom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.