Bar, kod državljana Albanije pronađeno 65 kilograma marihuane

Izvor: RTS, 26.Sep.2018, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bar, kod državljana Albanije pronađeno 65 kilograma marihuane

Barska policija uhapsila je državljanina I. K. i A. L. nakon što je u njihovom automobilu policija pronašla 64,8 kilograma marihuane, a zbog sumnje da im je pomagao uhapšen je i E. B.
Policija je blokirala Bar i zaustavila više vozila među kojima je i vozilo marke "audi ku-7" albanskih registracija, koje je pokušalo da izbegne kontrolu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Prilikom zaustavljanja vozila, I. K. i A. L. pokušali su da pobegnu ali su nakon kraće potere uhapšeni.
Policija je detaljnim pregledom vozila, u njegovom zadnjem delu, pronašla i oduzela dve crne torbe u kojima su se nalazila pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana težine 64,769 kilograma, navode iz policije.
Policija je uhapsila i E. B., takođe državljnina Albanije.
"On je upravljao 'mercedesom' koji se kretao ispred 'audija ku-7' u nameri da bude tzv. čistač, odnosno da prati situaciju i javi drugim osumnjičenima da li je put za prevoz droge slobodan", navodi se u saopštenju.
I. K., A. L. i E. B. su predati službenicima Odseka za borbu protiv droge na dalje postupanje, a droga će biti upućena u Forenzički centar radi veštačenja.
Osumnjičeni su privedeni zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivična dela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, i isto krivično delo putem pomaganja.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

BAR BIO POD BLOKADOM Albanci poslali "ČISTAČA" da proveri da li je PUT ZA PREVOZ DROGE slobodan, a onda je počela jurnjava sa policijom

Izvor: Blic, 26.Sep.2018

Barska policija uhapsila je tri albanska državljanina I.K. (24) i A.L. (23) nakon što je u njihovom automobilu policija pronašla 64.8 kilograma marihuane, a zbog sumnje da im je pomagao uhapšen je i E.B. (29).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.